Dejlig grove ting at sætte tænder i.

Så var jeg lige i køleskabet for at se om der var nogen rester.
Der var lidt bladselleri, et halvt spidskål, et par gulerødder, et par æbler fra haven.
Det var bare med at komme i gang, da den færdige salat bliver bedst, hvis den får lov at trække i mindst en time.

Jeg vil jo helst undgå at smide mad ud.

En ret der er forholdsvis let at lave, da man kan forberede den allerede dagen i forvejen.

Det eneste jeg skulle købe var et stykke røget skinke, og da den skulle serveres kold, ja så kunne den blive tilberedt om formiddagen. (koges i ca. 50 min. for 1 kg)

Opskriften kommer her:

Skinke med coleslaw

Det skal du bruge:
Et halvt fintsnittet spidskål,  der kan også bruges savoykål eller hvidkål
3 groftrevne gulerødder
2 stilke fintsnittet bladselleri
1-2 grofthakket æbler
1 dl lyse rosiner
Skinke eller
frikadeller
Dressing
½-1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt korianderfrø
1 dl cremefraiche 9-18%
salt og peber
1 dl sød mango chutney
Persille

Velbekomme

Det skal du gøre: Bland alle ingredienserne til salaten i en skål
Rist spidskommen og koriander på en tør pande – afkøl og rør krydderierne med cremefraiche
( TIP: brug først halvdelen og smag til, tilsæt evt. resten)
(PS har du ikke de nævnte krydderier så brænd lidt carry af på en pande og smag til)
 Bland salat og dressing omhyggeligt og smag evt. til med salt og peber.
Anret med persille
Gode frikadeller eller kold røget skinke er fortræffeligt til denne salat.
Salaten bliver allerbedst hvis den får lov at trække en times tid inden servering, helst længere.

Print opskrift ud i PDF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.