Karbonader/krebinetter med grøntsager

karbonader-serveret
Så er der serveret karbonader

Opskriften kommer her:

Karbonader med grøntsager
4 personer

Det skal du bruge:
Karbonader

500 gram fars – ½ kalv og flæsk
70 gram havregryn
1 æg
salt og peber
Lidt rasp
lidt mel
1 æg
Grøntsager
Gulerødder
Blomkål
Sauce
Blomkålsvand
Maizenamel
Det skal du gøre:
Karbonader

Start med at komme 1 æg, salt og peber i farsen og rør godt.
Kom havregryn i og rør godt.
Lad farsen hvile i en times tid
Form 6 karbonader af farsen.
Tænd ovnen på 180 grader
Vend dem i sammenpisket æg og ½ mel og ½ rasp med salt og peber og brun dem på en pande med lidt fedtstof.
Steg dem færdige i ovnen en 20 min tid til de er gennemstegte.
Grøntsager
Skræl gulerødderne og ordne blomkålen.
Kog dem hver for sig.
Sauce
Kom lidt blomkålsvand i en kasserolle og jævn sovsen med lidt oprørt maizenamel.
 Velbekomme                                                   Print opskriften i PDF
karbonader-ingredienser
Karbonaderne skal vendes i pisket æg og rasp
karbonader-vendt-i-rasp
Tryk raspen godt ind i farsen.
karbonader-paa-pandeKarbonaderne skal lige brunes på panden i lidt fedtstof, nok til at det ikke tørsteger.
karbonader-temperatur-574
Sæt ovnen på 180 grader. Karbonaderne skal have ca. 20 min.
karbonader-serveret-paa-bord
En helt alm. hverdags servering. Karbonader med gulerødder og blomkål

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *