Pizza på grill

Så har jeg prøvet det med, at lave pizza på grill.
Det er ikke nogen raketvidenskab at lave pizza i ovnen, det bliver da godt hver gang, men nu skulle det prøves på grillen.
For at få en ensartet varme i grillen skal de færdige kul lægges i en cirkel i yderkanten.
Der skal god varme på grillen inden pizzaen skal bages.
Tag evt askebakken af på weberen og lad låget være lidt forskudt på, så der kommer megen luft til.
Grillen skulle gerne nå de 300 grader

Kullene skal ligge i en ring. Ellers bliver pizza stenen for varm.

Tilbered pizzaen, på et stykke bagepapir, i køkkenet med pesto, skinkestrimler, ananas skåret i lidt mindre stykker, reven ost, mozarella i skiver og rød peberfrugt.

Opskriften kommer her:

Pizza på grill
Det skal du bruge:
25 gram gær
170 gram vand
10 gram salt
275 gram mel
Det skal du gøre:
Alle dele æltes godt med hænderne.
Dejen hæver tildækket en times tid.
Skær et stykke bagepapir til i facon til bagepladen
Rul dejen ud og læg den på alupladen:
Pynt med  pesto, skinkestrimler, ananas skåret i lidt mindre stykker, reven ost, mozarella i skiver og rød peberfrugt
Pizzaen bages i 18-20 min
Velbekomme Print opskriften ud i PDF
pdf-logo

Pizzaen skal ikke efterhæve, for så bliver bunden for tyk
Når stenen er varm efter ca. 15 min under låg så skal pizzaen på

sdr
På med låget og vent i 15 min til du ser på den
Så er den næsten færdig, mangler lige det sidste. Skorpen skal være sprød.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *