Grøntsagsret i wok.

Wok ret serveret

I løbet af ugen kan man let få nogle rester af grøntsager.
De er selvstændig ikke nok til en enkelt ret, men “mange bække små”.
Efter en uge hvor jeg havde lidt gulerod , persillerod og porrer til overs og løg er der næste altid i grøntsags-skuffen,
Der skulle lige nogen ekstra grøntsager til så jeg købte bladselleri og spinatblade .
Der var også en smule skinkekød til overs.

Her i familien bliver det ofte til en ret i wok.

Opskriften kommer her:

Grøntsagsret i wok
4 personer

Det skal du bruge:
Ca. 600 gram blandede grøntsager
Gulerod og persillerod i stave
Rødløg i kvarte
Porrer i skiver
Bladselleri i tynde skiver
Frisk skyllet spinatblade
evt. en rest skinkekød
1 dåse Kidneybønner i chilisauce
2½ dl speltkærner
Olie
salt og peber

Velbekomme

Det skal du gøre:
Kog speltkærner i dobbelt så meget vand som speltkærner i ca. ½ time.
Kom lidt rapsolie i en vok og tilsæt alle ingredienserne undtagen spinaten, som først skal i til sidst.
Der kan med fordel spises ristet rugbrød til enten som tynde skiver eller som terninger.Smør olivenolie på og
Bag brøddet i 15-20 min ved 210 grader
En god øl passer fortrinligt til.

Print opskrift ud i PDF

Ingredienser til wokret
Ingredienser i wok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.