Billedet er taget til familie Journalen nr. 14 -2016 Foto: Luna Foto

Her i de kolde vintermåneder, har jeg gået og lavet mit værksted om.
Jeg har nu lavet ORDEN i mit værktøj, fået det op at hænge, lavet reol til mine klodskasser, fået al værktøjet på hylde og fået lavet mig et ordentlig værkstedsbord med hjul på, så de lange materialer ikke rammer væggen, når jeg er i gang med det.

Så nu kan jeg gå i gang med at lave min yndlings beskæftigelse i værkstedet, nemlig træarbejde.

Min kone og jeg var i Hamborg på en lille forlænget weekend tur.
Tæt på hotellet var der en flod med dejligt udsigt.
På den bro, der gik over, var der placeret et lille hus. Når man kom tæt på kunne man se, at der var placeret bøger inde i. Det er et amerikansk fænomen. Little Free Library, som er meget udbredt i Amerika.
Der findes også nogle mini biblioteker i Danmark.

Dette hus har jeg brugt som inspiration

Da vi kom hjem igen tænkte jeg ” so ein ding muss ich auch haben ” Så jeg gik i tænkeboks og fandt noget papir, en blyant frem og lavede de første skitser. Jeg tænkte, at jeg ikke vil ind under det amerikanske, men have mit helt eget lille bibliotek, som skal stå i Freltofte, til fælles afbenyttelse.

Så nu er jeg begyndt at lave huset af de materialer, som jeg havde liggende i mit værksted.
Jeg har  tænkt mig at huset skulle stå ved siden af infoskiltet på starten af  Mosevej i Freltofte

Jeg bruger et program som hedder Inkscape til at lave mine tegninger i.. Vil gerne lave et hus på bestilling. Hvis du er interesseret kan du også komme med et forslag til et minibibliotek

illustration af huset fra forskellige vinkler

Materialerne er pallesider. En hylde fra en ABC reol. De er brugt hele eller savet til dør og vindueskarm
Til døre og vinduer har jeg brugt plexiglas. Så er huset næsten færdigt. Der mangler kun lige teksten på taget
Åge Spejlborg hjælper til med at montere huset
Så fint og nydeligt kan det placeres
Nu er huset fyldt med bøger. Jeg har ladet mig fortælle at biblioteket bliver brugt meget.
Minibiblioteket kan også leveres i teak indfarvning

En tanke om “Mini bibliotek i Freltofte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.