I fuld sving med et heat

Det er blevet det store hit at vinter-træne på en hjemmetræner. Den jeg har er en TACX flux 2 Smart.

 Bkool Ligaen er en dansk klub der kører på hjemmetræner i 6 md. fra 1. oktober til 31. marts med ture tirsdag, torsdag og søndag. Onsdage er der holdløb eller særlige events.
Se mere her:  https://www.ecykleklub.dk/

Der er ca 350 aktive der kører hver gang fordelt på 2 hold. Et hold 1 , hvor der bliver kørt med over 2,7 W/kg og hold 2 med under 2,7 W/kg.
Jeg ligger lige omkring 2,7.

Vi kører sammen hver for sig. Når vi racer af sted så er vi konkurrenter , men når vi er færdige, så er vi bedste venner, og der bliver diskuteret vildt på FB eller på Discord

Det er et par år siden at jeg startede med at køre på simulator, da jeg synes det er for koldt at køre udenfor her om vinteren.

Jeg købte en brugt tHansen cykel med 9 speed som den første cykel jeg brugte og BKOOOL PRO 2 , det man kalder en wheel on.
Der var et lille problem med at få rullen til at tage ordentlig fast , når det gik op ad bakke, eks. Alp D`Huez, så derfor havde jeg bundet træneren op.
Der kom dæk fnuller bagud så jeg lavede også en skærm til at optage det. Jeg var ikke helt tilfreds med min PRO model, så den blev solgt.
Der kom en jule brochure ind af døren fra et firma der hedder Johannes Fog og de solgte hjemmetrænere til en god pris, så jeg købte en Elite Suito. Næsten hel lydløs

Den var hel fantastisk lydløs ift den gamle PRO. Og den gjorde det da også godt, i en MD. Så kom der en rumlen og skurelyd fra den.. Den blev sendt tilbage og købet blev ophævet. Det skal lige siges at Johannes Fog ikke havde noget med det at gøre. Jeg fik en rigtig god betjening.

Nå, men jeg skulle have en ny, så det blev en TACX FLUX 2 smart , købt ved Børkop cykler til 5000 kr.. Man kan også få en til ca. 10000 kr. men det synes jeg er for mange penge ift den kondi jeg har pt.

Cyklen har jeg købt hos min lokale cykelpusher billigt. Der var 8 Speed på, så jeg søgte efter STI greb til 10 speed. Var heldig at der var en der havde noget jeg kunne bruge.
Der kom en ny kæde på, ny kassette og nye pedaler, så nu spiller det sammen.

 

Her i sommer 2022 lavede jeg min PainCave om. Al de gamle reoler og hjemmelavede borde blev smidt ud og ind kom nogen kvadratiske reoler fra IKEA der kan rumme alt, så PC, tastatur og diverse fjernbetjeninger er væk nu. Fjernsynet skal drejes på plads efter hver session

I Bkool programmet kan man køre ruter fra hele verden

Her er jeg på vej op ad MT. Ventoux. Toppen er i sigte
Og her er toppen nået efter 2 t. og 23 min op ad bakke
Resultat listenfra Mt.Ventoux. Var lidt træt i benene efter turen

Stigningerne kan også være 25 %

På de fleste programmer/ruter kan man også se ruten som i virkligheden. Nogen har optaget det og lagt det ind i programmet
Discord. Der kommer mere senere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.