Svensk pølseret serveret

Regnen rusker og det er et værre blæsevejr udenfor.
Indenfor har jeg tændt op i pejsen og hygger mig med en kop kaffe:
Så sidder man der og funderer over hvad man skal lave til familien til aftensmad.
Det første jeg funderer over er at nu skal jeg til at lave en madplan så det kan blive lidt struktureret, men det bliver nok efter Jul
Da det så er tænkt igennem så sad jeg og tænkte på at det var lang tid siden at vi har fået Svensk Pølseret – så det måtte jeg hellere lave.

Opskriften kommer her:

Svensk pølseret
4 personer

Det skal du bruge:
Version 1

800 gram kogte kartofler
(vers. 2 er ukogt)
500 gram gode pølser
2 løg
smør
1 spsk. paprika
1 dåse konc. tomat
2 dl skummetmælk
½  dl piskefløde
salt peber
Version 2
samme ingredienser som 1.

Velbekomme

Det skal du gøre vers. 1
Skær pølserne og de kogte kartofler i mindre stykker.
Pil og skær løget i mindre stykker
Svits løget i smør til de er gyldne i en sauterpande. kom paprika og pølser i og steg i ca. 3 min.
Tilsæt salt og peber.
Kom kartofler, mælk og piskefløde i og steg det hele i ca. 10 min. eller til det er gennemvarmt.
Det skal du gøre vers. 2
Kartoflerne forkoges ikke, men er skåret i tynde skiver. Når løget er svitset, skal alle ingredienser i og det hele steges i sauterpanden i ca. 30-35 min. til kartoflerne er møre.
P.S: I version 1 bliver retten lidt mere melet
end til version 2
Kan pyntes med purløg

Print opskrift ud i PDF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.