shepards-pie-faerdig-650
Den færdige ret. Billedet er noget dårlig. Næste gang jeg laver den bliver billedet udskiftet med et bedre. Sorry

Kartoffelmos på en ny måde.
Kartoffelmos er normalt er en dejlig spise, men kan være en lidt tung ret, da der bliver pisket mælk og smør i.
Denne her kartoffelmos bliver der pisket 2 æg i.
Så bliver den meget luftig og passer godt til den kødsovs der spises til.

Denne ret har den fordel at man kan bruge nogle af de ting fra køleskabet som bare ligger og venter på at blive brugt.

Det kan være at der er et par gulerødder eller et par skiver knoldselleri tilovers.
Det kan bruges det hele
Ikke noget med at smide råvarer ud her.

Opskriften kommer her:

shepards-pie-ubagt-650
Kødsovsen er kommet i bunden og kartoffelmosen er lagt over med smørklatter over.

Mit fad er ikke så stort, så jeg bruger kun ca. 600 gram kartofler.
Der vil ellers være mere kartoffelmos end kødfyld
Man kan godt undlade at komme smørklatter på til sidst, men så skal der heller ikke drysses ret meget rasp på.

shepards-pie-ud-af-ovnen-650
Den færdige ret lige kommet ud af ovnen. Efter en halvtimes tid er pien færdig. Lækker gylden og varm.
shepards-pie-taget-af-650
Så skal der spises.    Der kan serveres rødbeder. og hvis man har lyst til det, så kan en enkel grøn salat også bruges. En god øl passer fortrinligt til retten. Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.