Et alternativ til havregryn, havregrød eller øllebrøds morgenmad.

Det er jo også dejligt at prøve noget andet.
Det ser ikke ud af meget, da jeg har fotograferet dem oppefra, men sammen med æblestykker og lidt akaciehonning og selvfølgelig en kop kaffe vil gøre underværker.
Dagen er reddet.
Når man sætter sig til morgenbordet, ja så er det længe siden at man har fået noget at spise. Det er derfor vigtigt at få noget godt og nærende at spise.
Noget med proteiner og fibre, så maven holder sig mæt længe.

Det er ikke et spørgsmål om at fylde en hel masse i maven, men at fylde det rigtige i.

Opskriften kommer her:

Morgenpandekager
Ca. 6 stk.          Beregn ca. ½ time

Det skal du bruge:
3 mellemstore æg
3 spsk skyr eller yoghurt
½ dl fuldkornsmel
½  dl havregryn
2-3 fint revet gulerødder
Lidt salt
Lidt citronsaft
Smør eller olie til stegning

Velbekomme

Det skal du gøre:
Pisk æggene godt
Tilsæt skyr og pisk godt
Kom mel, havregryn og salt i og rør godt.
Kom revet gulerødder i.Varm panden op, kom smør på, og steg pandekagerne ved god varme.
Jeg bruger ca. to skefulde dej.
Det bliver lidt tykke pandekager, men tryk lidt på dejen så de bliver lidt større.

De kan med fordel bages færdig i ovnen
Serveres med æblestykker eller akaciehonning

Print opskriften ud i PDF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.