Bollerne har en dejlig smag og en god krumme.

Nu skulle det være.
Jeg har lavet boller i mange afskygninger, men ingen af dem er min egen opskrift. De er blevet modificeret som jeg synes de skal laves
        Nu skulle det være at jeg selv lavede en opskrift på boller.

Der er selvfølgelig nogen af de samme ingredienser i som andre boller men der er lidt mere i af forskellige slags.

Opskriften kommer her:

Mine favorit boller
19-20 stk a 80 gram

Det skal du bruge:

1 dl speltkerner
2 dl vand
100 gram gulerødder (130 )
50 gram nødder
1 dl vand
———————–
25 gram gær
3½ dl vand
15 gram salt
15 gram sukker
15 gram olie
1 æg
75 frø/kerner
250 gram groft mel
500 gram speltmel

Det skal du gøre:
Speltkerner og vand koges i ca. ½ time og afkøles
Gulerødder skrælles og hakkes i minihakker med lidt vand
Nødder hakkes i minihakker med lidt vand
Gæren opløses i vandet og resten af ingredienserne kommes i
Æltes godt i ca. 10 min på maskine.
Hæver i en time i skål
Lægges på plade 20 stk a 80 gram
efterhæver til db str ca ½ time
Bages i varmluft 18-20 min 210 grader

Print opskrift ud i PDF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.