Kyllingegryde serveret

Vi spiser ikke så meget grisekød her i huset, men til gængæld så ryger der en hel del kyllinge- og kalkunkød ned i gryden.
Denne her gryderet har da også kyllingebrystkød, som en af ingredienserne.
Retten her er hurtig at lave, den smager godt og der er noget for øjnene.

Opskriften kommer her

Kyllingegryde
4 personer
Det skal du bruge

400 gram kyllingebryst

Lidt olie
75 gram cashewnødder
1 løg
2 hvidløg
350 gram broccoli
ca. 300 gram bladselleri
1 tsk. Stødt chili
1 grøntsags-terning
½1 dl vand
salt og peber

Peberodsdressing
1 tsk revet peberrod
1 dl. Cremefraiche
Salt og peber

Tilbehør
4 dl brune ris
8 dl vand
salt

Det skal du gøre
Rens grøntsagerne og del dem i passende størrelser
Skær kødet ud i tynde strimler

Sæt vand over til ris – de skal koge 30-35 min.Kom lidt olie i en wok og rist nødderne til de lige får en lysebrun farve, tag dem af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kom halvdelen af løg, hvidløg, chili og kød og steg det i en 5-6 min og kom det i en skål.
Steg resten en 5-6 min og kom det op i skålen
Steg broccoli og bladselleri i et par min.
Kom alt i wokken og tilsæt 1 opløst grøntsags-terning i 1½ dl. kogende vand.
Steg indtil kødet er gennemstegt (10-12 min)
Grunden til at det kun er ½ delen der steges ad gangen er at det så bliver stegt.
Kommer der for meget i wokken af gangen, mister den sin varme og det bliver kogt i stedet.
Peberrodsdressing
skær det revet peberod i små stykker og bland det med cremefraiche.
Smag til med salt og peber og sæt det på køl
Servering
Anret på en tallerken – gryderet hvor der er drysset cashew nødder på, ris og dressing
Velbekomme Print opskrift ud i PDF

Ingredienserne til kyllingegryde. Det vil være en fordel at klargøre alle ingredienserne inden du begynder at lave maden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.