Vi spiser ikke så meget grisekød her i huset, men til gængæld så ryger der en hel del kyllinge- og kalkunkød ned i gryden.
Denne her gryderet har da også kyllingebrystkød, som en af ingredienserne.
Retten her er hurtig at lave, den smager godt og der er noget for øjnene.
Opskriften kommer her
Kyllingegryde 4 personer
Det skal du bruge
400 gram kyllingebryst
Lidt olie
75 gram cashewnødder
1 løg
2 hvidløg
350 gram broccoli
ca. 300 gram bladselleri
1 tsk. Stødt chili
1 grøntsags-terning
½1 dl vand
salt og peber
Peberodsdressing
1 tsk revet peberrod
1 dl. Cremefraiche
Salt og peber
Tilbehør
4 dl brune ris
8 dl vand
salt
Det skal du gøre Rens grøntsagerne og del dem i passende størrelser Skær kødet ud i tynde strimler Sæt vand over til ris – de skal koge 30-35 min.Kom lidt olie i en wok og rist nødderne til de lige får en lysebrun farve, tag dem af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kom halvdelen af løg, hvidløg, chili og kød og steg det i en 5-6 min og kom det i en skål.
Steg resten en 5-6 min og kom det op i skålen
Steg broccoli og bladselleri i et par min.
Kom alt i wokken og tilsæt 1 opløst grøntsags-terning i 1½ dl. kogende vand.
Steg indtil kødet er gennemstegt (10-12 min) Grunden til at det kun er ½ delen der steges ad gangen er at det så bliver stegt.
Kommer der for meget i wokken af gangen, mister den sin varme og det bliver kogt i stedet. Peberrodsdressing
skær det revet peberod i små stykker og bland det med cremefraiche.
Smag til med salt og peber og sæt det på køl Servering
Anret på en tallerken – gryderet hvor der er drysset cashew nødder på, ris og dressing
Velbekomme
Print opskrift ud i PDF
Ingredienserne til kyllingegryde. Det vil være en fordel at klargøre alle ingredienserne inden du begynder at lave maden.