Det skal du gøre
Alle tørre ingredienser blandes i en skål
Rør gæren op i lidt vand og kom vand, gærblanding og sirup i den tørre melblanding
Æltes med spaden på røremaskine i ca. 5 min
Hæver i en trekvart times tid i skålen
Dejen bliver helt – sådan lidt gummiagtig –
så de er nemme at forme i hænderne uden brug af nogen meltype.
Formes til boller a 90 gram en 15-16 boller
efterhæver igen en trekvart times tid.
Bages i ca. 25 min ved 230 grader
Kan pyntes med sesamfrø når de er lagt op på pladen inde efterhævningen.
På billedet med ingredienser er der æske HUSK. Skal man bruge gær og Husk i dejen ????
mvh
E, Harsdal
Hej Eira. Mange tak for din forespørgsel.
Jeg kan se at der er en lille mangel i min opskrift, beklager , det bliver rettet
Ja der skal 3 spsk Husk i
Det kan også være den gule – bagehusk – Jeg kan ikke lige huske om der så skal mere eller lidt mindre i
God fornøjelse
Det er nogen lækre boller