Farsbrød serveret med kogte og bagte grøntsager til.

Fars kan bruges til rigtig mange ting.

En ting som jeg ikke har lavet så meget af er farsbrød
I køleskabet havde jeg en rød peberfrugt, en rest kartofler, løg og lidt gulerødder som alle trængte til at blive brugt.
I fryseren havde jeg kyllingefars og bønner, så der var ikke noget der skulle indkøbes denne gang

Opskriften kommer her.

Farsbrød med grøntsager
4 personer

Det skal du bruge:
400   g     kylligefars
½    tsk. Salt
1   fintrevet løg
1     rød peberfrugt, skåret fint
½    tsk tørret rosmarin
1     æg
½    dl   mælk
1½  dl havregryn
1½  dl mel
1 pk. Bacon
½ dl grøntsagsterning
Kartofler
1kg kartofler
groft salt
Olie
Grøntsager
½ kg gulerødder
½ kg bønner
Sauce
1 pose bernaisesovs

Velbekomme

Det skal du gøre
Rør det hakkede kød med salt.
Kom løg, peberfrugt, krydderier, havregryn og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt. Rør melet i til sidst.Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time.
Kartofler
Hvis det er nye eller forholdsvis nye kartofler, så skal de bare vaskes grundigt og deles i kvarte.
Kom kartoflerne i en pose med lidt olie og bland det godt.
Kom kartoflerne i et fad med bagepapir og drys med salt
De skal bages en ca. 50 min ved 200 grader
Farsbrød
Farsen har nu hvilet lidt
Smør et fad med margarine (becel) og form farsen til et aflangt brød og kom baconstrimler over.
Skal bage ca. 50 min ved 200 grader
Grøntsager
Skræl gulerødder og kog dem i letsaltet vand
Bønnerne skal koges efter anvisningen på frostposen.
Bernaisesovs
Lav det fra bunden eller som jeg har gjort her – en pose af det bedste fra Knorr

Print opskrift ud i PDF

De fleste af ingredienserne er her lagt op
Farsbrøddet lige klar til en tur i ovnen
Og sådan ser den ud efter 50 min ved 200 grader. Baconen blev sprød og knasende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.