Det blev en vellykket kage med en god bund. Serveres gerne med lidt cremefraiche

Æbler kan man få hele året så denne opskrift er ikke helt årtids bestemt, men selvfølgelig er de æbler der lige er kommet fra et træ mere smagfulde end de indkøbte der har ligget på køl i lang tid.
Denne kager er forholdsvis nem at lave.

Opskriften kommer her:

Æblekage med knas

Det skal du bruge:
4 æg
250 gram sukker
250 gram mel
2 tsk bagepulver
400 gram skrællede æbler skåret i både

Knas:
30 gram piskefløde
100 gram hakkede nødder
100 gram havregryn
200 gram sukker
200 gram margarine
2 tsk vanillesukker

Velbekomme

Det skal du gøre:

Pisk sukker og æg skummende.
Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i dejen.
Beklæd en form ca. 23×33 med 2 lag bagepapir
Bages i ovnen uden varmluft i 20 min.
ved 175 grader.
Skræl og skær æblerne i skiver.
Nødderne hakkes.
Alle ingredienserne til “knaset” koges sammen i en gryde.
Når bunden er færdig fordeles æblestykkerne på bunden og knaset fordeles ud over æblestykkerne.Kagen bages færdig ved 175 grader 30 minutter uden varmluft

Print opskriften ud i PDF

Dejen er let flydende inden den er bagt
men bliver god fast når den er bagt
Så skal knaset fordeles
Færdigbagt og klar til at spise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.