Turen er på 83 km med start i Nr. Lyndelse ved Carl Nielsen skolen

Jeg bruger GPSies – http://www.gpsies.com/mapUser.do?username=Asbjorn – til at finde nye ruter jeg kan cykle. Den er – ligesom andre af den type – nem at arbejde med. Kan nemt se hvor mange km. turen bliver på og man kan redigere i ruteprofilen bagefter, hvis det nu skulle vise sig at man har overset en jordvej og gerne vil undgå den. Turen hedder Lars Tyndskid 2.0 fordi jeg har kørt turen et par gange for ved selvsyn at gennemgå den og helst undgå jordveje derfor 2.0
Jeg vil gennemgå programmet et andet sted på hjemmesiden. Den er ikke oprettet endnu

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle køre ligeud eller dreje til venstre, så jeg holdt en lille pause. Bagved mig var der nogen tamme dyr
Skulle lige have et billede af gadekæret, men det var en kort pause, da der var mange fluer der var interesseret i mine ben.
Panorama billede af pause stedet ved Søllested
Det er bare så kønt med rapsmarker og blå himmel