Lun æblekage

En god måde at spise æbler på er som en kage.
Selvom æblesæsonen ikke har været så god dette efterår 2017. ( vores lille æbletræ har kun givet 12 æbler. måske pga. frostvejr i foråret)

Den er nem at lave, hvis man lige fik uventede gæster.
En god kom kaffe passer fortrinligt til.
Opskriften kommer her:

Æblekage med smuldredej

Det skal du bruge:

4 æbler i middelstr.
Kanel
100 gram sukker
100 gram havregryn
100 gram mel
100 gram blødt smør

Det skal du gøre:

Fjern kernehuset og skær æblerne i små stykker

Fordel dem i en smurt tærtefad
Drys kanel og sukker over
Bland de tørre dele først og kom så smørret i.
Med fingrene æltes smørret så grundigt i så der ikke er noget der hænger rigtig sammen
Fordel smuldredejen over æblerne
Bages ved 180 grader i 25-30 min.
serveres med creme fraiche og kaffe

Print opskrift ud i PDF

Æblestykkerne skulle have været delt i lidt mindre stykker, da skrællen bliver lidt lang når kagen skal spises
Æblerne er drysset med kanel og sukker
Færdigbagt kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.